Državno prvenstvo Fireball in GoSailing Vikend

Pozdrav vsem,

ne, ni volilna kampanja...ampak reminder, da se bliza "GoSailing vikend" - regata, ki je v tem casu prerasla samo Fireball drzavno prvenstvo, iz katerega smo startali z organizacijo. Naj na kratko povem, kaj in kdaj se bo dogajalo.
Od petka 17. do nedelje 19. oktobra bomo, v sodelovanju s SD Piran-Sekcija jadranje (Morgan) in JK Pocodebon izpeljali:
- odprto drzavno prvenstvo za razred Fireball
- odprto drzavno prvenstvo za razred Flying Junior
- odprto drzavno prvenstvo za razred Evropa
- regato ob obcinskem prazniku (Memorial Lea Molinari) za Optimist in 29er
- v kolikor se bo pridruzil tudi kaksen Musto Skiff, Laser 4.7 in se kaj (razpis je odprt), bo se bolj pestro;
Pricakujemo vsaj 150 jadralcev. Zdruzili smo kar se je dalo: regatno polje bo skupno, skupna bo tudi zabava v soboto v Marini Portoroz, kjer imajo svojo regato oz. zakljucek sezone tudi Seascape 18.

Kar bo se posebno posebnega (  :-) ) - novost in enkratni dogodek - bo regata v soboto popoldan. "GoSailing Cup", regata, na kateri bodo startali vsi udelezenci naenkrat in odvozili trikotnik (ce poenostavim - "Barcolana za dinghyje"). Imeli bomo skupno razvrstitev in pa posebno razvrstitev po handicap sistemu (po kateri lahko zmaga celo Optimist) ter veliko prakticnih nagrad za udelezence. Prvic pri nas. Praznik jadranja ob zakljucku sezone!
Razpis in nekaj osnovnih informacij je ze na www.gosailing.si

Prosim, ce potrdite, kdo si bi vzel cas in sodeloval pri izpeljavi in v kratkem se bi dobili ali slisali, da si razdelimo vloge.
Hvala vnaprej, kmalu se vidimo.
LP,

Mitja
v imenu GoSailing-a